versió en català
versión en español
versión en español
english version
english version
  Benvinguda Guia comercial ràdio horitzó Anuncia't Contacte Qui som Enllaços Mapa Web Buscador    
horitzó: el portal de la Costa Brava
 

La Costa brava ha estat punt de partida per a moltes civilitzacions que al llarg dels segles s’han anat instal·lant a la Península per la seva riquesa natural i situació estratègica. És per això que la Costa Brava ha estat bressol de la cultura i l’art i compta amb un extens patrimoni històric i cultural que et convidem a conèixer.
La Costa Brava pot presumir de tradicions, historia i art en forma de jaciments arqueològics, monestirs, esglèsies, ponts, conjunts monumentals, festes i celebracions centenàries.
No en va fou bressol i font d’inspiració d’artistes com Salvador Dalí i és avui dia depositària d’un impressionant llegat històric i monumental. Un zona que gaudeix d’una immensa activitat cultural durant tot l’any: concerts, festivals, celebracions populars…
Descobreix a través d’aquesta secció els principals museus a visitar, monuments, recintes arqueològics i històrics, festivals de música, festes majors, processons marítimes...
I, entre visita i visita, recomanem la secció literatura, amb una completa selecció de llibres publicats de i sobre la Costa Brava.
Els més cinèfils gaudiran coneixent una mica més sobre les pel•lícules rodades a la Costa Brava a través de la secció decicada al cinema.

Museus
Monuments
Arqueologia
Historical sites
Literatura
Música
Cinema
Festes

 
Escolta ràdio horitzó amb el nostre reproductor personalitzat
Escolta ràdio horitzó amb el reproductor personalitzat fent clic al botó vermell
ràdio horitzó - l'emissora on-line de la Costa Brava
Escolta ràdio horitzó amb el teu reproductor predeterminat prement el botó taronja
Escolta ràdio horitzó amb el reproductor mp3 que tinguis instal·lat al teu pc
estudi 33